RijschoolVergelijker, hét online vergelijkings platform

Tegenwoordig is internet, naast mond op mond reclame, het belangrijkste middel om te komen tot de keuze voor een rijschool. Op RijschoolVergelijker vergelijken maandelijks tienduizenden potentiële leerlingen rijscholen met elkaar. RijschoolVergelijker is het meest uitgebreide vergelijkings-platform waar niet alleen slagingspercentages, ervaringen van anderen en slagingspercentages terug te vinden zijn, maar ook waar rijscholen ook extra informatie kwijt kunnen zoals prijzen en speciale aanbiedingen.

Waar op andere websites vaak kosten verbonden zijn aan een vermelding, is een vermelding op RijschoolVergelijker helemaal gratis. Ook uitgebreide vermeldingen met extra informatie zijn geheel gratis!
Rijscholen aangemeld bij RijschoolVergelijker krijgen toegang tot een beheer systeem waarin makkelijk extra informatie, foto's, aanbiedingen en meer kan worden worden toegevoegd. Daarnaast kunnen bestaande gegevens met dit beheer systeem worden aangepast en kunt u reageren op bestaande ervaringen.


Adverteren op RijschoolVergelijker

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u altijd een passende aanbieding doen.


Welke rijscholen worden op Rijschoolvergelijker vermeld?

Alle rijscholen geregistreerd bij het CBR staan in onze database. Staat uw rijschool nog niet vermeld op onze website? Meld uw rijschool dan snel aan.


Aanmelden rijschool

Het aanmelden van een rijschool is geheel gratis. Vul dit formulier in en uw rijschool word binnen 10 werkdagen toegevoegd. Tevens ontvangt u op moment toevoegen een inlogcode waarmee uw gegevens kunnen worden aangepast en extra informatie kan worden toegevoegd.


Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact