Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Auto- en Motorrijschool Europa

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Venlo » Auto- en Motorrijschool Europa
Adres
Klingerbergsingel 197
5925AH
Venlo
Contact
0773873776
0620408097
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen5
Rij-instructie5
Materiaal7
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsja

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 57 lesuren

Algemeen

Mooie lekker zittende volvo v40 maae een rot vent als instructeur

Materiaal

Mooie auto wel kleine ramen en vrij laag

Instructeur

Ik en mijn zusje hadden beide tegelijkertijd rijles van rijschool houder. Allebei hadden we slechte ervaringen met deze man. Hij liet je echt ongemakkelijk door dingen te zeggen dat je je moet schamen omdat het inparkeren niet lukt! Als ik daarop zeg dat ik dat meer wou oefenen zei hij dat ik gewoon op het juiste moment moest insturen. Leuk antwoord nadat je maar een paar keer ingeparkeerd hebt en dus niet weet wanneer je moet insturen. Het is echt niet zo dat ik super scheef had ingeparkeerd maar Hij lacht je gewoon uit en schreeuwt ook tegen je. Hij heeft geen geduld om fatsoenlijk uit te leggen. Ik ging met buikpijn naar me rijlessen. Na 57 lessen ben ik op examen gegaan. Onderweg naar het cbr zat hij me al te vertellen hoe vaak ik gezakt ben. Ben dus ook gezakt en daarna na een fatsoenlijke rijschool gegaan. De eigenaar van deze rijschool zei dat ik makkelijk me examen in 40 lessen had kunnen halen en ben dus ook na een paar lessen bij hem geslaagd (: bij mijnzusje en een vriendin van me zusje precies het zelfde. Hij kan wel ruim 20 jaar ervaring hebben maar les geven kan die dus echt niet!

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact | G+