Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Autorijschool Rene Van Alphen

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Geleen » Autorijschool Rene Van Alphen
Adres
Rijksweg Noord 77
6162AD
Geleen
Contact
0464753394
0654298406
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen10
Rij-instructie9
Materiaal10
Gegevens
Aantal examens2
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsja

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 38 lesuren

Algemeen

Het is een eenmansbedrijf, maar dat heeft mijns inziens alleen maar voordelen. Mijn instructeur was bereid heel veel tijd en energie in me te stoppen. Het was naast leerzaam ook altijd gezellig in de auto! Ik voelde me op mijn gemak. De gehele ervaring was super!

Materiaal

Ik had net een nieuwe auto! Die reed perfect! Ook een theorieboek en een cd-rom kreeg ik van mijn rijinstructeur.. En natuurlijk de koffie/frisdrank die ik altijd kreeg als ik langer dan 1 uur achter elkaar reed...(in de pauze)

Instructeur

gezellige man! Ik kon er enorm mee lachen. Maar daarnaast ook leuke serieuze gesprekken. Dit was heel gezellig, maar nam niet weg dat hij zeker heel serieus bezig was met je te leren rijden. Hij wist dit op een geniale manier te combineren zodat je je heel erg op je gemak voelde. Dat maakt je rijstijl ook veel rustiger en geordender. Mijn instructeur was zeer flexibel, wat het ook heel makkelijk voor mij maakte om snel en goed te slagen. De wachttijden voor het afrijden zijn heel lang, maar mijn rij-instructeur heeft het allemaal goed gepland, waardoor ik mijn rijbewijs had binnen de door mij genoemde tijd! (1.5 maand)

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact