Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Rijschool Chris-Jan Lintermans

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Heusden gem. asten » Rijschool Chris-Jan Lintermans
Adres
Mistweg 7
5725CN
Heusden gem. asten
Contact
0493692276
0654618719
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen9
Rij-instructie8
Materiaal8
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsnee

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 42 lesuren

Algemeen

Mijn algemene indruk is erg goed. De lessen hadden een duidelijke opbouw, voor je aan een nieuw onderdeel begon kreeg je hierover eerst uitleg en zonodig werd het eerst een keer voor gedaan (zo nodig werd het vaker voor gedaan) Dan ging je er zelf mee aan de slag. Tijdens de lessen kreeg je uitleg over de praktijk als over de theorie. Ik kon ook zelf aangeven wat ik wilde doen. Bijv extra aandacht voor keren op de weg, tijdens die les werd er dan extra aandacht aan besteedt. Kort gezegd: ik heb rijlessen als zeer leerzaam en prettig ervaren. Als ik opnieuw zou moeten kiezen voor een rijschool: dan ga ik weer voor rijschool Christjan Lintermans Ik heb mijn rij examen afgelegd in 2003 en ben de eerste keer geslaagd. Ik kan je deze rijschool echt aan bevelen.

Materiaal

Nette en goed onderhouden auto, ik kreeg een leskaart mee waar mijn lestijden opstonden, er werd op afgetekend dat je betaald had, of genoteerd als je de keer erop wilde betalen. De instructeur had lijsten bij waarop je vorderingen genoteerd stonden en papieren met praktijk voorbeelden, aan de hand daarvan werd bijv. uitgelegd hoe je moet keren op de weg. (daarna werd het voor gedaan, en dan ga je zelf aan de slag).

Instructeur

Vriendelijk, duidelijke uitleg, gaf de ruime om vragen te stellen, gaf aan als het niet ging en waarom, maar net zo belangrijk ook wat wel goed ging werd benoemd, met uitleg waarom het goed ging.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact