Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Autorijschool Yilmaz

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Bergen op zoom » Autorijschool Yilmaz
Adres
Plataanstraat 66
4621GX
Bergen op zoom
Contact
0164256733
0653525202
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen10
Rij-instructie10
Materiaal9
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsnee

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 15 lesuren

Algemeen

Ik heb hiervoor bij een andere rijschool gereden waar ik niet met een goed gevoel mijn lessen volgde, bij Rijschool Yilmaz was een meteen een klik met de rijinstructeur, duidelijke afspraken, goed georganiseerd.

Materiaal

Goed

Instructeur

Zeer aardige/goeie man, geeft veel om de leerlingen en hun prestaties. Streeft ernaar om samen met leerling het doel (rijbewijs) te halen binnen de benodigde aantal lessen met een zo goed mogelijk resultaat. Wat ook echt goed is is de herhaling van dingen die je minder/fout doet tijdens de lessen tot je deze goed beheerst, dus hij geeft niet alleen aan dat je iets fout doet maar hij doet het voor en geeft je de kans het opnieuw te doen tot je het onder de knie hebt.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact