Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Straving

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Etten-leur » Straving
Adres
Ruusbroecstraat 28
4873AP
Etten-leur
Contact
0765035079
0613506072
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen10
Rij-instructie10
Materiaal9
Gegevens
Aantal examens2
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsja

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 36 lesuren

Algemeen

geweldig materiaal. Fijne auto. Ik heb wel 2x afgereden, maar die eerste keer dat ik zakte was wel volledig mijn eigen schuld, hier kon de rijinstructeur niets aan doen.

Materiaal

hele fijne auto. Maar ik ben ervan overtuigd dat het altijd beter kan. Er zijn altijd betere auto's. maar als lesauto had ik een prima auto.

Instructeur

Goed, rustig en geduldig. Je krijgt echt de kans om rustig te leren. Ik vind dat hij een goede inschatting maakt van het aantal lessen dat je nodig hebt. Een voordeel is ook dat hij ook nog theorieles geeft. Je kunt binnen een aantal weken je rijbewijs halen. Maar als je het liever rustiger aan doet, kun je er ook een paar maanden over doen. ligt er maar net aan hoeveel tijd dat je hebt. Je zal nooit meer lessen krijgen dat nodig. mits je daar zelf om vraagt. kortom dik tevreden.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact