Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Rijschool Prestige

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Tilburg » Rijschool Prestige
Adres
Beneluxlaan 58
5042WR
Tilburg
Contact
0624813464
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen9
Rij-instructie9
Materiaal8
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsnee

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 47 lesuren

Algemeen

Ik heb veel lessen gehad, maar dat komt omdat ik zelf onzeker was. Ik maakte me druk om alle dingen die fout gingen. Mijn algemene indruk is: zeer goed en uniek! Heeft veel over voor zijn leerlingen. Ik zou deze rijschool zéker aan mijn vrienden aanbevelen.

Materiaal

De Seat Leon waar hij nu les in geeft rijdt prima en comfortabel. De auto is niet te groot en niet te klein, dus prima om mee te leren auto rijden.

Instructeur

De rij-instructeur is natuurlijk het belangrijkste. Hij past zich aan aan de person, legt tig keer hetzelfde uit en blijft altijd rustig en geduldig. Hij is erg betrokken bij het leerproces van zijn leerlingen en heeft passie voor zijn vak. Hij zal doen wat in zijn macht ligt om je te laten slagen. Je kan goed met hem lachen, maar ook is er ruimte voor serieuze zaken. Hij liet mij mezelf zijn en zelf beslissen wanneer ik me er klaar voor voelde om af te rijden. Hij heeft me erg goed geholpen en ondersteund, vooral omdat ik tijdens de eerste lessen zenuwachtig was en voor het examen ook. Hij heeft me hier heel erg goed doorheen geholpen.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact