Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Autorijschool Bart Haast

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Oosterhout nb » Autorijschool Bart Haast
Adres
Lindelaan 18
4902SB
Oosterhout nb
Contact
0641048964
0641048964
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen8
Rij-instructie4
Materiaal8
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toets

Datum:
Naam: Raoef
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van Raoef, rijbewijs behaald in 29 lesuren

Ik kwam naar deze rijschool, omdat deze een hoog slagingspercentage had. De eerste paar lessen ging het goed, maar daarna merkte ik dat de instructeur er geen zin meer in had, want hij was niet meer enthousiast en gaf geen duidelijke aanwijzingen meer. Gelijk nadat ik gezakt was voor het eerste praktijk examen werd ik weggestuurd. Hij zei dat onze manieren van lesgeven en leren niet overeen kwamen (of ging het hem alleen maar om het slagingspercentage die ik omlaag zou halen?). Eigenlijk zou het niet overeenkomen van de manieren natuurlijk geen probleem moeten zijn, want een rijleraar zou flexibel moeten zijn. Als hij merkt dat het toch niet gaat, had hij dat op tijd moeten zeggen, zodat ik dan meteen van rijschool moet kunnen wisselen. Dan was ik ook nu niet zo veel geld kwijt geweest (1200 euro) bijna voor niks.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact