Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Verkeersschool Jaap Speelziek

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Ede gld » Verkeersschool Jaap Speelziek
Adres
Frankeneng 104
6716AA
Ede gld
Contact
0318630630
0342419000
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen9
Rij-instructie10
Materiaal9
Gegevens
Aantal examens2
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsja

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 25 lesuren

Algemeen

Rijschoool Jaap Speelziek is een heel gemoedelijke, maar toch proffesionele rijschool. Er hangt een erg gezellige en vriendschappelijke sfeer. Verder zijn ze stipt in de naleving van afspraken, maar toch flexibel. Mijn hele opleiding (rijbewijs CE en CCV-B diploma) heeft ruim 3 maanden geduurd en ik heb er altijd met plezier rondgelopen.

Materiaal

Mooi spul: Voor rijbewijs C de bakwagen DAF XF 460 en voor rijbewijs CE de trekker + oplegger een DAF XF 430.

Instructeur

Ik geef niet gauw een 10 maar ik vind dat mijn beide rijinstructeurs dit verdienen, ik kan er niks negatief over bedenken. Voor rijbewijs C had ik Lammert. Een sympathieke kerel, in voor een dolletje en zeer ervaren in het vak. Voor Rijbewijs CE had ik Arie en daar geldt eigenlijk precies hetzelfde voor. Het was altijd een feest om met ze te rijden! Met Arie heb ik nog een keer met de vrachtauto rondgereden in Limburg. Dat is erg aan te raden, want zeer leerzaam en bovendien erg gezellig.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact