Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Autorijschool An

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Utrecht » Autorijschool An
Adres
Teun de Jagerdreef 4
3561JK
Utrecht
Contact
0630391881
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen10
Rij-instructie10
Materiaal9
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsnee

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 40 lesuren

Algemeen

Erg goede, ervaren en rustige instructeur, volgens mij erg nieuwe auto, Renault Megane en het is nog goedkoop ook (eerste 10 lesuren €30 en daarna €35, examen €220 incl EV)

Materiaal

Ik ben zelf erg lang en hij rijdt een Renault Megane, dus ik zat af en toe wat krap, maar dat zit ik in de meeste auto's vrees ik, haha. Wel alles volledig automatisch in de auto en verder van alle gemakken voorzien, dus eigenlijk erg goed.

Instructeur

Heb vandaag mijn rijbewijs gehaald dankzij Eddy. Hele vriendelijke rustige man en hij geeft goed aan wat je moet doen en weten voor het autorijden en ook voor het afrijden. Hij zit al 21jaar in het vak, vertelde hij, en dat merk je.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact