Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Verkeersschool Blom

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Etten-leur » Verkeersschool Blom
Adres
Handelsweg 11
4879AJ
Etten-leur
Contact
0765015535
0765227555
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen9
Rij-instructie9
Materiaal8
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsja

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 35 lesuren

Algemeen

GOED!!! alles was strak geregeld, ik wist precies waar ik aan toe was: wanneer,hoe laat en hoe lang de les zou duren.Er werd goed rekeningen gehouden met mijn studie en bijbaantje uren. Kortom goed en flexibel geregeld daar bij blom,ik kon eventueel ook op school of bij een vriendin opgehaald worden en dan thuis weer uitstappen, zeer fijn toch. O ja, de koffie en brabantse humor zijn gratis.

Materiaal

eerst een soort toyota daarna volkswagen polo bleu motion, lekker zuinig......Ga ik ook maar voor sparen denk ik, want van tilburg naar het noorden voor 12 liter diesel is niet verkeerd. Auto was altijd heerlijk schoon van binnen en van buiten, hou ik wel van.

Instructeur

Zeer vakbekwame erg aardige man,kon wel erg streng zijn voor me (ik heb dat nou eenmaal nodig ) maar het kwam allemaal goed over. Na elke les dacht ik, TOF, en heb weer het nodige geleerd. Heb een fijne, leerzame, maar ook erg ontspannen tijd met hem gehad, en ik wens hem nog veel veilige kilometers toe ENNNN hou de blinkende kant boven. ( zei hij toen ik geslaagd was tegen mij ) gr. froukje.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact