Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Autorijschool Martin Apoll

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Nieuw-lekkerland » Autorijschool Martin Apoll
Adres
Fregatstraat 26
2957EE
Nieuw-lekkerland
Contact
0652173410
0652173410
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Ook je rijbewijs halen voor een betaalbare prijs? Schrijf je dan nu in bij Autorijschool Martin Apoll in Nieuw-Lekkerland. Je krijgt bij ons een rijopleiding van hoge kwaliteit in categorie B. Van een instructeur met ruim 6 jaar ervaring. Ben jij ook 16. 5 jaar? Dan mag je starten met het volgen van autorijles. Zowel praktijk als theorie. Kies uit één van onze voordelige rijles pakketten. Je kunt bij ons lessen van maandag tot en met zaterdag. In de regio Nieuw-Lekkerland en Alblasserwaard.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen8
Rij-instructie6
Materiaal4
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsja

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 40 lesuren

Helaas nooit leren file parkeren, want dat was niet nodig zei Martin. Ik had toch al mijn vrijstelling voor bijzondere verrichtingen. En als ik dan zou zakken, dan zou hij wel kijken of ik het nog moest leren. Nu in de praktijk heb ik daar erg veel last van, bij mijn werk moet ik bijna altijd file parkeren waardoor het vaak niet lukt en dus een paar straten verder op parkeert. Ik had het een paar keer gevraagd, maar het hoefde echt niet zei hij.

Extra details

Theoriecursus:
Elk lespakket is compleet met 4 uur theorieles, theorieboek en 10 online oefenexamens
Auto:
Uniek praktijkinstructieboek! Autorijschool Martin Apoll wil zijn cursisten opleiden tot goede chauffeurs. Met een helder verkeersinzicht. Daarom ontw

 Foto's

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact