Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Floor Van Den Berg

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Vlaardingen » Floor Van Den Berg
Adres
Annie Romein-Verschoorkd 14
3137TS
Vlaardingen
Contact
0104741646
0622486236
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen5
Rij-instructie5
Materiaal8
Gegevens
Aantal examens4
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsja

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 90 lesuren

Algemeen

Vol goede moed begonnen! In een keer slagen? Nou dat zat er volgens meneer van den berg wel in! Veel kletsen maar ook wel veel lessen. Zonder baat. Na zeker 1,5 jaar nog mijn rijbewijs niet gehaald. Twee keer afgereden en twee keer gezakt. Tja zenuwen zei hij dan maar het was gewoon onkunde. Zoveel dingen niet geleerd bij hem. Vooral zelfvertrouwen niet gekregen van hem. Dure auto en dus altijd bang dat zijn leerlingen fouten maken! Elk uur pauze nemen en zeker 5 tot 10 min. weg! Dit ging van mijn lestijd af! Ook was hij vaak te laat en weigerde hij af en toe om mij thuis af te zetten. Deed hij dit wel dan had ik een schuldgevoel omdat het overduidelijk teveel moeite voor hem was. Dit liet hij ook merken! Hij zette me liever af bij Schiedam en dan kan ik nog een uur met de metro!

Materiaal

Prima

Instructeur

Aardige man maar hij geeft je geen zelfvertrouwen! Snel zenuwachtig dat zijn auto kapot gaat en dat maakt leerlingen ook zenuwachtig. Toen ik eindelijk mocht afrijden was ik bang omdat hij twijfelde of ik het zou halen.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact | G+