Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Autorijschool J. Oron

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Rotterdam » Autorijschool J. Oron
Adres
Nolensstraat 18A2
3039PT
Rotterdam
Contact
0104120249
0653950590
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Al 31 instructie waar de nadruk ligt op kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Werk volgens stap voor stap-instructie en een instructiekaart.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen10
Rij-instructie10
Materiaal10
Gegevens
Aantal examens2
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsnee

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 32 lesuren

Algemeen

Een aantal jaar geleden was ik al begonnen met mijn rijbewijs maar door een rij-instructeur die alleen uit was op geld ben ik daar toen mee gestopt. Na 5 jaar ben ik via een vriendin bij John terecht gekomen. Uiteindelijk binnen een half jaar mijn rijbewijs gehaald. Ik had nooit gedacht dat ik mijn bewijs zou halen. Door John zijn wijze woorden, leuke uitdrukkingen, duidelijke communicatie en zijn jarenlange ervaring heb ik dan uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald! Het fijne aan John is, is dat hij je echt veilig en goed wilt leren rijden. Als het ook een les wat minder gaat dan weet hij je ook goed te motiveren en je gerust te stellen ''geen zorgen meid, komt goed, we werken er samen naartoe''. Kortom John is een topper!

Materiaal

Geweldige auto!

Instructeur

John is een geweldige man! Hij is erg grappig, praat graag maar is ook erg duidelijk en kan streng zijn waar het nodig is. Vanaf dag 1 voelde ik me op mijn gemak bij John. Ik heb sinds een maand mijn rijbewijs en ik hoor nog steeds zijn uitdrukkingen en grapjes in mijn hoofd: Waar de weg een rondje wordt... of meisje rij rustig denk aan me kleur of waar borden zijn zijn wegen. Ik heb een super leuke tijd met John gehad en ik kan hem iedereen aanbevelen!!! John is the greatest :)

Extra details

Auto:
faalangstinstructeur
Auto:
traumabegeleider
Auto:
opfrisdocent theorie en praktijk
Auto:
4x4 docent
Auto:
nascholingsdocent categorie C en D
Auto:
theoriedocent categorie BCD
Auto:
instructeur praktijk categorie BCDE

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact