Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Viva Driving

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in S-gravenhage » Viva Driving
Adres
Johannes Camphuijsstraat 268
2593CX
S-gravenhage
Contact
0645457078
0645457078
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Ervaringen met deze rijschool

Hier vind je ervaringen van bezoekers van RijschoolVergelijker met deze rijschool. Rijscholen kunnen reageren op ervaringen, deze reacties worden onder een ervaring weergegeven.


Waardering
Algemeen10
Rij-instructie10
Materiaal9
Gegevens
Aantal examens2
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsja

Datum:
Naam: Alex
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van Alex, rijbewijs behaald in 40 lesuren

Amar is aardige rij instructeur maar streng wanneer het nodig is. Hij komt je vrijwel overal ophalen wat ideaal is Lessen zijn doelgericht en leerzaam. Je doet al vanaf de eerste les bijna alles zelf, wat best wennen is, maar waardoor je het rijden zelf snel onder de knie hebt en vrij vroeg kan beginnen met inzicht, gevarenherkenning en bijzondere verrichtingen. Het feit dat ik niet geslaagd ben voor mijn eerste keer praktijkexamen lag ook zeker niet aan de lessen of de instructeur. Ben zeer tevreden met de lessen die ik heb gehad en raad de rijschool zeker aan.

Waardering
Algemeen10
Rij-instructie10
Materiaal9
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsja

Datum:
Naam: Roy
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van Roy, rijbewijs behaald in 30 lesuren

Een TTT doen adviseer ik een ieder. Je kunt vrijstelling halen voor je bijzondere manoeuvres en je weet nu hoe een rijexamen eraan toegaat en hoe je beoordeeld zal worden

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact