Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Autorijschool Blommers

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Zoetermeer » Autorijschool Blommers
Adres
De Keyserplan 36
2728EK
Zoetermeer
Contact
0793615390
0650205041
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen8
Rij-instructie9
Materiaal9
Gegevens
Aantal examens2
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsnee

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 52 lesuren

Algemeen

Het is een rijschool met 2 rijinstructeurs, ik heb les gehad van Albert. Afspraken werden goed nagekomen en ik kon snel gaan lessen en meerdere malen per week.

Materiaal

Het is een grotere auto, ik vond dat fijn want daardoor zat ik hoger (ik ben niet zo groot) en kon ik bepaalde zaken beter zien. Verder ben ik nu ook gewend en niet bang om in grotere auto's te rijden.

Instructeur

Albert is iemand die zijn manier van lesgeven aanpast op de persoon. Wat ik erg fijn vond is dat je met Albert echt een gesprek kan voeren over politiek en andere zaken, zodat je niet al die tijd maar over koetjes en kalfjes moet praten. Wat ook erg duidelijk is is dat hij wil dat je niet alleen slaagt maar veilig en goed kan rijden.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact