Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


EVR Almere

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Almere » EVR Almere
Adres
Gaffel 35
1319BS
Almere
Contact
0614141492
0650575660
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen10
Rij-instructie10
Materiaal9
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toets

Datum:
Naam: Melanie
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van Melanie, rijbewijs behaald in 40 lesuren

Onlangs ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ben je op zoek naar een professionele, eerlijke en aardige rijinstructeur? Dan is EVR Almere zeker een aanrader. De begeleiding ervaar ik als zeer prettig en persoonlijk. Alle handelingen worden stap voor stap doorgenomen met behulp van de theorie (oa. extra stencils) en constant in praktijk. Aan het einde van elke les wordt het rijgedrag geëvalueerd. Je bent als leerling dan ook op de hoogte van de voortgang en weet welke theorie je eventueel nog moet doornemen. Kortom, een aanrader voor iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen en nog opzoek is naar een rijschool.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact