Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.










Autorijschool Van Beem

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Almere » Autorijschool Van Beem
Adres
Bataviastraat 10
1335WG
Almere
Contact
0365351512
0653434322
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen10
Rij-instructie10
Materiaal10
Gegevens
Aantal examens0
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsnee

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 29 lesuren

Algemeen

Super.! Hele goede rijschool, met een top instructeur! En een top Auto! Het inplannen via internet is heel handig, je kan zo zelf kijken wanneer het je uitkomt. En of die dag nog vrij is!

Materiaal

Heel goed, vooral het RIS boekje is super handig, het scheelt echt zoveel tijd met rijden, want er hoeft niks of weinig in de auto uitgelegd te worden omdat je alles al gelezen hebt voor de rijles! Dat is echt heel goed.! Ook de auto is geweldig, heel mooi en rijdt echt heel lekker!

Instructeur

Echt een man waar je op aan kan! :) Zegt gewoon eerlijk wat hij vindt en denkt, en daar heb je ook heel veel aan! Hij kan super goed uitleggen, en ook wat je fout doet, zodat het de volgende keer gewoon beter gaat!

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact