Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Rijschool De Econoom

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Beverwijk » Rijschool De Econoom
Adres
Plesmanweg 593
1945WV
Beverwijk
Contact
0251250846
0620535024
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Ervaringen met deze rijschool

Hier vind je ervaringen van bezoekers van RijschoolVergelijker met deze rijschool. Rijscholen kunnen reageren op ervaringen, deze reacties worden onder een ervaring weergegeven.


Waardering
Algemeen8
Rij-instructie8
Materiaal8
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsnee

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 40 lesuren

Algemeen

Over het algemeen een prima rijschool. Zeer hoge slagingskans door een gedegen opleiding. Het uiteindelijke resultaat is zeer goed, de totstandkoming ervan kan in sommige gevallen beter.

Materiaal

Er wordt gereden in een Opel Corsa, die recentelijk uit de showroom is gekomen. De auto oogt soms wel wat rommelig, maar echt storend is het niet. Er worden theorieboekjes uitgeleend om de theorie te behalen.

Instructeur

Geduldige, aardige rij-instructeur. Vraagt tijdens de eerste les of er gerookt mag worden in de auto. Weet hoofd- en bijzaken goed bij te brengen en leert je wat echt belangrijk is. Er worden geen simpele rondjes gereden, maar de moeilijkheden worden echt opgezocht. Als het een keer mislukt, ga je gewoon nog een keer langs om de situatie anders in te schatten. Daar heb ik veel van geleerd. De rijschool werkt met een speciaal systeem: er gaan (meestal) 2 leerlingen naar Haarlem. Je zit als leerling dus ook een uur op de achterbank (uiteraard betaal je hier niet voor). Het voordeel hiervan is dat je wat opsteekt van de medeleerling, en dat je langer de tijd hebt om in Haarlem rond te rijden. M.b.t. de afspraken omtrent de tijd heb ik wel wat aandachtpuntjes: de instructeur is niet altijd stipt op tijd. De lestijd wordt hier echter niet korter door. Er wordt vaak langer dan 1 uur gereden. Het uiteindelijke resultaat is prima te noemen. De Econoom kent dit jaar een slagingspercentage van +- 100%, zonder dat ik het idee heb te lang in de lesauto te hebben gezeten. Het lessenplan wordt precies en individueel samengesteld. Al met al een prima rijschool. Mijn rijvaardigheid wordt over het algemeen als goed ervaren, en dat was vooraf toch ook wel de doelstelling. Ik ben dan ook tevreden over de diensten die de Econoom mij geleverd heeft.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact