Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


J.G.J. Velthuis

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Oldenzaal » J.G.J. Velthuis
Adres
Harplaan 35
7577LP
Oldenzaal
Contact
0541520217
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen9
Rij-instructie9
Materiaal9
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsnee

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 31 lesuren

Algemeen

De rijinstructeur is een man met kennis van het vak. Zeer gedreven vakman die geduld neemt om het je op jou tempo te leren. De prijs valt onder het gemiddelde van andere rijscholen maar de kwaliteit doet daar zeker niet aan onder! Een groot pluspunt is dat de rijinstructeur een eigen programma heeft opgesteld om je op te leiden. Hieruit blijkt wat je sterke en zwakke punten zijn. Wanneer je op een redelijk niveau bent neemt hij proefexamens met je af. Tijdens het een proefexamen wordt het examen nagebootst en krijg je te horen welke fouten je hebt gemaakt. Zo krijg je een goed beeld van je niveau en de punten waar je aan moet werken. Je mag afrijden wanneer hij ervan overtuigd is dat je ook een grote kans van slagen maakt! (Bij mij is dat ook gebleken!) Jan bedankt!

Materiaal

De auto waarin je rijdt is een Golf 4 TDI. Prima onderhouden auto zonder mankementen. Uitstekende auto om in te leren rijden!

Instructeur

Een man met kennis van zaken en neemt de tijd voor je. Fouten maken is niet erg, deze zijn juist om te leren. Wanneer je een actieve houding aanneemt en bereid bent om te leren zul je zeer goed met deze man overweg kunnen. Onderweg veel gelachen over van alles en nog wat, maar ook zeker serieus bezig met het rijden!

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact | G+