Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Autorijschool Harwil

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Zwolle » Autorijschool Harwil
Adres
Verhulststraat 28
8031EV
Zwolle
Contact
0388502355
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen10
Rij-instructie10
Materiaal10
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toetsja

Datum:
Naam: Anoniem
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van anoniem, rijbewijs behaald in 58 lesuren

Algemeen

Een erg goed georganiseerd familie-bedrijfje. Hij doet de handgeschakelde auto, zij de automaat en de administratie. Alles is keurig op orde en er is een goede hoeveelheid kennis aanwezig.

Materiaal

De auto is een Toyota Corolla Verso. Niet de kleinste wagen, maar wel een erg fijne auto om in te rijden als je aan de omvang bent gewend. De auto is altijd netjes en schoon, er hangen geen rare geurtjes. De auto heeft in de tijd dat ik erin heb gereden geen mankementen gehad.

Instructeur

De instructeur is ontzettend aardig en erg rustig. Hij neemt goed de tijd om de persoonlijkheid van de leerling te leren kennen en past zijn aanpak daar in zekere mate op aan. Wanneer het minder gaat speelt hij ook een luisterend oor tijdens het lessen.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact