Ervaringen worden alleen verwijderd op verzoek van de persoon die de ervaring geplaatst heeft of bij vermelding van strafbare feiten. Rijschoolhouders hebben wel altijd de mogelijkheid om te reactie te plaatsen.


Rijschool Willem

Je bevindt je hier: Home » Rijscholen in Groningen » Rijschool Willem
Adres
Clausstraat 2a
9744EH
Groningen
Contact
0502309630
0651414282
Mogelijke lesuren
Doordeweeks
Weekenden
Avonden
Vakantieperiodes
Scores
bezoekers
CBR


Over deze rijschool

Helaas, deze rijschool heeft nog geen introductie geplaatst. Bent u eigenaar van deze rijschool? Klik dan hier om gratis uw gegevens te beheren.

Waardering Bezoekers

Algemeen:
Materiaal:
Rij-Instructie:

Meest recente ervaring

Waardering
Algemeen10
Rij-instructie10
Materiaal9
Gegevens
Aantal examens1
Vaste instructeurja
Tussentijdse toets

Datum:
Naam: Carmen
Meld ervaring als niet oke

Ervaring van Carmen , rijbewijs behaald in 25 lesuren

Willem is een aardige, spontane en enorm geduldige instructeur. Ik ging met veel plezier naar de rijlessen toe. Wanneer het einde van de rijles naderde verheugde ik mij alweer op de volgende. Willem is nooit boos en zorgt voor een prettige sfeer tijdens het lessen. Alles wordt goed, duidelijk en gestructureerd uitgelegd waardoor je het snel onder de knie hebt! Er wordt goed en op een leuke manier naar het examen toegewerkt. Zelf had ik voor het examen heel veel zenuwen maar Willem wist mij gerust te stellen waardoor ik de zenuwen bij het CBR helemaal onder controle had. Door de goede rijlessen in 1x geslaagd en een enorm leuke rijopleiding gehad.

Rijschoolhouders

Verdien je examen terug!

Nieuwste Ervaringen

Vertel je vrienden over ons

Home | Ervaring Delen | Hulp bij keuze | Rijbewijs informatie | Rijschoolhouders | Rijschool feeds | Voorwaarden | Contact